BUSINESS BOOSTING WORKSHOP

brand-encounters-workshop12

Hoe benader je je klanten het beste? En waar? Wat vertel je ze en hoe? Wat maakt jouw business aantrekkelijk voor klanten? Waarin onderscheid je je? Als je dit niet helder is kost je al snel het veel extra tijd en geld omdat je focus mist.

 

In 1 intensieve dag helpen we je met het versterken van je business. Dit door het samen vast te stellen van de juiste Branding, Strategie en Communicatie die je helpt sneller een beter binding te maken met je klanten.

 

DIT NEMEN WE ONDER DE LOEP:

 

 

HOE GAAT DE WORKSHOP IN ZIJN WERK.

Je gaat in een groep (max. 7 personen) onder begeleiding van 2 creatieve business strategen aan de slag. Deze geven jarenlang advies aan grote en kleine organisaties, nationaal en internationaal (zie de website). Om deze kennis ook bereikbaar te maken voor kleinere ondernemers, starters en/of organisaties die meer behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak waarbij er samen gebouwd wordt, zijn deze workshops ontwikkeld waarin alles op alles wordt gezet om jouw business echt te BOOSTEN.

RESULTAAT

Aan het einde van de dag ga je naar huis met persoonlijk afgestemde tools en inzichten die je helpen nu en in de toekomst beter de doelen te behalen die jij met je business wilt behalen. Zodat jij je nog meer kan focussen op wat je het liefste doet. Je business.

brand-encounters-workshop2

WAAR

In een sfeervol monumentaal pand in hartje Oirschot (Eindhoven Noord) wordt je ondergedompeld in nieuwe inspiratie en inzichten. Het is een dag om niet snel te vergeten.

 

 

Klik op onderstaande data om je aan te melden voor de Business Boosting workshop, of meer informatie aan te vragen:

 

Vrijdag 15 September Vrijdag 29 September Vrijdag 13 Oktober Vrijdag 27 Oktober Vrijdag 10 November Vrijdag 24 November